menu
close
Categorieën

Over ons

Fijn dat je ons beter wilt leren kennen. Helpingcherry bestaat uit team van onderzoekers, schrijvers en editors die onze artikelen tot bloei laten komen.

Oplossingsgericht

Heb je een probleem of wil je juist een voorkomen? Dat wil je waarschijnlijk zo snel en efficiënt mogelijk doen, wat alleen lukt met een oplossingsgerichte houding. We staan niet te lang stil bij een probleem, maar des te langer bij de oplossing.

Instructief

Je komt nergens zonder te weten hoe je aan de slag moet, of dat nu het kiezen van een nieuw product is, of het leren oplossen van een vraag. Daar helpen we je bij door duidelijke gidsen op te stellen.

Ons team

Door deze toppers is Helpingcherry wat het is.
Angela de Boer
Angela de Boer
Angela is geboren in het mooie plaatsje Sneek, waar ze nog altijd met veel plezier woont. Al van kinds af aan heeft ze een grote interesse gehad in het bedenken en schrijven van verhalen. Als klein kind, toen ze nog niet kon schrijven, vertelde Angela verhalen terwijl haar moeder meetypte in Office 98. Vanaf het moment dat ze een typcursus mocht doen, is ze begonnen met schrijven – een passie die nooit meer weg is gegaan. Naast dat ze schrijft voor HelpingCherry, studeert Angela toegepaste psychologie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ze is op zoek naar verklaringen voor dingen die mensen doen, en ze hoopt hier ook veel over te kunnen schrijven in te toekomst.
Ga naar de pagina van de auteur
Rebecca de Jongh
Rebecca de Jongh
Rebecca is altijd op zoek naar nieuwe kennis. Ze begon in 2013 met de opleiding Journalistiek en ontdekte hier dat ze een passie heeft voor onderzoek. Ze is daarom in 2019 aan de opleiding Online Culture. Ze schrijft met plezier over de meest uiteenlopende onderwerpen, van wetenschappelijke content tot lijstjes over de beste gadgets. In haar vrije tijd kijkt ze graag Netflix of leest ze een goed boek.
Ga naar de pagina van de auteur
Rowena Golob
Rowena Golob
Rowena is 28 jaar, woont in het zuiden van het land en is afgestudeerd aan de kunstacademie. Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zich zelf uit te dagen. Naast schrijven, is ze vooral druk met haar bedrijf in fotografie en social media. In haar vrije tijd geniet ze vooral van reizen, haar hond, en familie en vrienden!
Ga naar de pagina van de auteur
De kans is groot dat iemand je al voor is gegaan in de zoektocht naar een oplossing van een probleem (of het voorkomen hiervan). Je bent niet alleen in je zoektocht naar een antwoord op een vraag of een nieuwe toevoeging aan je huis. We streven er dan ook naar dat je die hier bij ons vindt. Lukt dit toch niet helemaal, dan nodigen we je vooral uit om feedback onder onze artikelen achter te laten of ons een berichtje te sturen. Uiteraard is positieve feedback ook welkom. We horen graag of je goed uit de voeten kunt met onze gidsen!
Baby & Kind Baby & KindElektronica & Software Elektronica & SoftwareHobby & Sport Hobby & SportTuin & Klussen Tuin & KlussenVerzorging & Gezondheid Verzorging & GezondheidWonen & Koken Wonen & Koken
crossmenuarrow-up